Üniversitemiz Havacılık Topluluğu öğrencileri tarafından 29-30 Kasım 2013 tarihlerinde Türk Hava Kurumu Eskişehir İnönü Havacılık Eğitim Merkezi’ne bir gezi düzenlendi. Gezi sayesinde havacılığa gönül vermiş olan öğrenciler paraşüt, planör, yamaç paraşütü gibi etkinleri canlı izleme olanağı buldular.

Gezi boyunca öğrencilerimize havacılığı teşvik edici bilgiler verilirken öğrencilerimiz de sivil havacıların çalışma ortamlarını görerek kendilerine bu yönde bir yol çizme konusunda fikir sahibi oldular. Türk Hava Kurumu İnönü Havacılık Eğitim Merkezi uzman kadrosu tarafından verilen brifingler, görsel sunumlar ve canlı şovlar öğrencilerimizin oldukça ilgisini çekti. Kurumca düzenlenen model uçak atölyelerini gezen öğrencilerimiz, model uçak yapımı konusunda bilgi edinip, yamaç paraşütü ve planör uçuşlarını da canlı izleme olanağı buldular.