Üniversitemiz Meslek Yüksekokulu İnşaat Bölümü öğrencileri 6-10 Mayıs 2014 tarihleri arasında İstanbul TÜYAP’ta düzenlenen “37. Yapı Fuarı”na katıldı. Çok sayıda öğrencinin katıldığı fuar ile ilgili bilgi veren İnşaat Bölümü Başkanı Doç. Dr. Mustafa Önal, öğrencilerin fuarda bölümleri ile ilgili yeni teknoloji ile donatılmış makineleri ve malzemeleri yakından görme şansı elde ettiklerini belirtti. Fuar sonrasında öğrencilerle birlikte Yıldız Teknik Üniversitesi’ni de ziyaret ettiklerini söyleyen Önal, bu ziyarette de öğrencilerin ulaştırma, hidrolik ve yapı laboratuvarlarını gezdiklerini söyledi. Etkinlik kapsamında Marmaray’ın da gezildiğini dile getiren Önal, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Kudret Saylam ve Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Özkan Görgülü’nün bu tür etkinliklere her zaman destek verdiklerini belirterek desteklerinden dolayı Üniversitemiz yönetimine teşekkür etti.