...DUYURU…
STAJ YAPACAK ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE

1.  Her Öğrenci Staj başvurusuna başlamadan önce, Bölüm Başkanı’na veya  Danışman’ına  nerede staj yapacağına dair bilgi vererek onay almalıdır.
2.  Staj yapacağı yere karar veren her öğrenci; Staj Başvuru Formunu Yüksekokulumuzun web  sayfasından dolduracaktır.
     a.)  Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu öğrencileri (http://sbmyo.ahievran.edu.tr) adresinden, online işlemi ile müracaatta bulunacaktır.
     b.)  Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu öğrencileri (http://tbmyo.ahievran.edu.tr) adresinden, online işlemi ile müracaatta bulunacaktır.
3.  Öğrenci açılan sayfanın sağ üst köşesindeki Staj / Staj Formu linkini açacak ve kendisine uygun olan Staj tarihini belirleyecektir.
1.Grup  :   2. Sınıf dönem uzatmış olan öğrenciler bütünleme sınavına kalmamak şartıyla;
                 (01 Temmuz 2015 - 14 Ağustos 2015) tarihleri arasında 1. Grup’ta staj  yapacaklar.
2.Grup  :   1. Sınıf öğrencileri bütünleme sınavı sonrasında;
                (20 Temmuz 2015 - 28 Ağustos 2015) tarihleri arasında 2. Grup’ta staj  yapacaklar.
4.  Staj tarihini belirleyen her öğrencinin, Form da ki gerekli bilgileri tam ve doğru  olarak yazdıktan   sonra bilgileri kontrol etmesi ve KAYDET işlemini gerçekleştirmesi gerekmektedir. (Staj yapacağınız işyeri adres bilgilerini bir defaya mahsus girebilirsiniz, ikinci defa değiştirme seçeneğiniz bulunmamaktadır.)
5. KAYDET işlemi sonrasında açılan sayfanın çıktısı 3 nüsha olarak alınacak, öğrenci adının yazdığı yeri imzalayacak ve nüfus cüzdanı fotokopisini de ekleyerek Staj yapacağı işyerine/yetkili personele imzalatacaktır. (Kaşe,mühür ile onaylatacaktır.)
6. İşyerinden onaylanan Staj Başvuru Formu Bölüm Başkanı’na veya Staj Komisyon Üyesine imzalatılacak ve 25 Mayıs-05 Haziran 2015 tarihleri arasında Bölümler Sekreterliğine teslim edilecektir. (Onayların hepsi ıslak imzalı olup, fotokopi ve faks kabul edilmeyecektir.)
7.  Staj Başvuru formunu dolduran, onay işlemini alan ve Bölüm Başkanı ile görüşen her öğrenci Yüksekokulumuz web sayfasındaki 2014-2015 Staj Kılavuzu Dosyasını temin edecektir.
8. Stajın yapılması hakkında Bölüm Başkanlığı / Staj Komisyon üyeleri, öğrencilerimizle bilgilendirme toplantısı yapacaktır.

İDARE
04.05.2015